Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttorta recept

Sajttorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg darált keksz (bármilyen)
    • 15 dkg vaj
    • 40 dkg krémsajt (natúr)
    • 2 dl tejföl
    • 1 citrom héja és leve
    • 15 dkg cukor
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Keverjük össze a puha vajat a kekszmorzsával. Egy kerek kapcsos formát vajazzunk ki, majd nyomkodjuk bele a kekszes keveréket. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10 percig süssük.

    Addig keverjük össze a sajtkrém hozzávalóit. Ezt öntsük a kekszalapra. A tortaformát tepsibe állítjuk, amibe legalább 2 pohárnyi vizet öntsünk (gőz kell a tortának). Tegyük vissza a sütőbe, és további 50 percig süssük, amíg a teteje aranybarna nem lesz.

    A szeleteléssel mindenképpen várjunk, a süteménynek teljesen ki kell hűlnie. Érdemes a fogyasztás előtt 1 nappal elkészíteni, és hűtőben tartani.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá