Túrós csusza recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg csusza tészta
- 10-15 dkg kolozsvári szalonna
- 25 dkg tehéntúró
- 3 dl tejföl
- só
Elkészítése:
A szalonnát apró kockákra vágjuk és egy serpenyőben alacsony hőfokon ropogósra sütjük. A kisült szalonnát a zsírból kiszedjük és félrerakjuk.
Közben már az előre feltett sós vízben a tésztát a zacskón lévő utasítás szerint puhára főzzük, leszűrjük és abba a serpenyőben öntjük, amiben a szalonnát sütöttük, átforgatjuk és pár percig még a tűzön átsütjük.
Tálaláskor túróval, tejföllel és a pörccel kínáljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »