Szilvás, mazsolás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg fodros kocka tészta
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál cukor
- 600 g joghurt vagy kefir (kicsi doboz)
- 850 g tejföl
- 1 liter tej
- maréknyi mazsola, aszalt szilva
Elkészítése:
A tésztát egy nagyobb tepsibe öntjük.
A tojásokat kikeverjük a cukorral, joghurttal, tejföllel és a tejjel.
A kész masszát ráöntjük a tésztára, rászórjuk a mazsolát és a szilvát, majd alaposan összeforgatjuk.
150 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.
Langyosan szeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »