Szilvás, mazsolás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- fél kg fodros kocka tészta
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 8 evőkanál cukor
- 600 g joghurt vagy kefir (kicsi doboz)
- 850 g tejföl
- 1 liter tej
- maréknyi mazsola, aszalt szilva
Elkészítése:
A tésztát egy nagyobb tepsibe öntjük.
A tojásokat kikeverjük a cukorral, joghurttal, tejföllel és a tejjel.
A kész masszát ráöntjük a tésztára, rászórjuk a mazsolát és a szilvát, majd alaposan összeforgatjuk.
150 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.
Langyosan szeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »









