Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenótos nokedli paradicsomos szósszal recept

Spenótos nokedli paradicsomos szósszal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30-40 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 45 dkg mirelit spenót
    • 1 közepes paradicsomkonzerv (krémes püré)
    • 1 kis pohár tejföl
    • oregánó
    • sajt
    • cukor ízlés szerint

    Elkészítése:

    Kb. 30-40 dkg lisztből és 2 tojásból nokedli tésztát készítünk, természetesen annyi vízzel amennyit felvesz.

    A kiolvasztott spenótot hozzákeverjük és így főzzük ki a nokedlit. Leszűrjük, lecsepegtetjük és kevés zsiradékban megforgatjuk, hogy átmelegedjen.

    Tányérra szedjük és meglocsoljuk a paradicsomos öntettel, majd reszelt sajttal megszórjuk.

    A paradicsomos öntethez a konzerv paradicsomot egy kis pohár tejföl kb. felével elkeverjük, sóval és oregánóval ízesítjük. Ha édesebbre szeretnénk ízlés szerinti cukrot teszünk bele.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá