Ukrán lángos recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 nagy szem (kb. 40 dkg) burgonya
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- evőkanál zabpehely
- só
- őrölt bors
- a sütéséhez bőven olaj
- a tálalásához tejföl
Elkészítés:
A meghámozott nyers burgonyát meg a hagymát megreszeljük és a tojással meg a zabpehellyel összekeverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és 15 percig állni hagyjuk. Kevés olajban, lehetőleg teflonserpenyőben, vékony, tenyérnyi lángosokat sütünk belőle, és azon frissiben, tejföllel megkenve fogyasztjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.