Sajttal töltött lángos kelesztés nélkül recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
1,5 dl-es a bögre
- 1 bögre natúr joghurt
- só (ízlés szerint)
- kristálycukor (ízlés szerint)
- 1/2 kávéskanál sütőpor
- 1 bögre búza finomliszt
- 2 bögre reszelt sajt
- olaj a sütéshez
Tetejére:
- fokhagyma
- tejföl
- reszelt sajt
Elkészítése:
A sót, cukrot és sütőport elkeverjük.
A joghurtot egy bögre reszelt sajttal és a liszttel elkeverjük. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, amit 5 egyenlő részre osztunk.
Mindegyik kis tésztaadagot vékonyra, korong alakúra nyújtjuk.
A maradék egy bögre reszelt sajtot 5 részre osztjuk, majd mindegyik korong közepére rátesszük a sajtot.
A tésztát az oldalaitól kezdődően felhajtjuk, jól „becsomagoljuk” a sajtot, majd kezünkkel lángos alakúra formázzuk a sajttal töltött tésztát.
Forró olajban kisütjük.
Ki mivel szereti, azzal fogyasztjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »