Kolbászos farfalle recept

Hozzávalók:
- 150 g kolbász
- 200 g bacon
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 ek csípős paprikakrém
- 3 ek paprikakrém
- 1 csapott ek majoranna
- 2 dl főzőtejszín
- 2 ek tejföl
- 500 g farfalle tészta
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A bacont, a hagymát és a kolbászt felkockázzuk.
A bacont zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor már a hagyma is üvegesre sült, hozzáadjuk a kolbászt és kis ideig összepirítjuk őket.
Közben a kétféle paprikarémet a tejszínnel, a tejföllel és a majorannával egy tálban összekeverjük.
A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük.
A kolbászhoz hozzáöntjük a tejszínes keveréket, majd sűrűre főzzük.
Az elkészült mártást a kifőtt tésztával összekeverjük és azonnal tálaljuk. A tetejére szórhatunk egy kis reszelt sajtot is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »