Kolbászos farfalle recept

Hozzávalók:
- 150 g kolbász
- 200 g bacon
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 ek csípős paprikakrém
- 3 ek paprikakrém
- 1 csapott ek majoranna
- 2 dl főzőtejszín
- 2 ek tejföl
- 500 g farfalle tészta
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A bacont, a hagymát és a kolbászt felkockázzuk.
A bacont zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor már a hagyma is üvegesre sült, hozzáadjuk a kolbászt és kis ideig összepirítjuk őket.
Közben a kétféle paprikarémet a tejszínnel, a tejföllel és a majorannával egy tálban összekeverjük.
A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük.
A kolbászhoz hozzáöntjük a tejszínes keveréket, majd sűrűre főzzük.
Az elkészült mártást a kifőtt tésztával összekeverjük és azonnal tálaljuk. A tetejére szórhatunk egy kis reszelt sajtot is!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »