Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölt sajtos, joghurtos-tejfölös spagetti recept

Füstölt sajtos, joghurtos-tejfölös spagetti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 pohár tejföl
    • 1/2 pohár joghurt
    • őrölt fehér bors
    • csíkokra vágott füstölt sajt
    • száraztészta (spagetti, makaróni)
    • 1 ek libazsír
    • 1 kis csokor lestyánlevél

    Elkészítése:

    A tésztát sós forró vízben megfőzzük, hozzáadva a lestyánt. Mikor megfőtt, lecsepegtetjük. A lestyánt kivesszük, mert csak az ízére volt szükség. A lestyán az ételízesítők többségének alapfűszere.

    A tésztához kevés libazsírt adunk, és jól elkeverjük vele. A tejfölt és a joghurtot összekeverjük, így görög joghurt állagú keveréket kapunk, amibe kevés őrölt fehér borsot és sót is teszünk.

    A kifőtt, libazsíros tésztát ezzel, és csíkokra vágott füstölt sajttal tálaljuk.

    A világ egyik legegyszerűbb tésztaétele, kicsit turbózva.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá