Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fusilli gombapörkölttel, kolbásszal recept

Fusilli gombapörkölttel, kolbásszal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg fusilli
    • 25 dkg csiperkegomba
    • 1 vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 3 szál újhagyma zöldjével
    • 1 csípős hegyes paprika
    • 2 chili paprika
    • 2 paradicsom
    • 1 ek fekete olívavogyó
    • 1 ek chilivel töltött zöld olívabogyó
    • 1 ek ketchup
    • 1 ek chiliszósz
    • őrölt fekete bors
    • őrölt csípős piros paprika
    • kakukkfű
    • oregán
    • olívaolaj
    • 15 dkg lángolt kolbász

    Elkészítése:

    A vöröshagymát, a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a zöldjét félretesszük. A paprikát és a gombát felszeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk.

    Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, majd a gombát, végül a paradicsomot, s az olívabogyókat. Fűszerezzük. Locsoljunk rá ketchupot és chiliszószt.

    Közben a tésztához a vizet felforraljuk, sózzuk, beletesszük a tésztát.

    A kolbászt felkarikázzuk, a gombapörkölthöz adjuk.

    Amikor minden megfőtt, tálalunk. A tányérra szedünk a tésztából, s rátesszük a gombapörköltet. Megszórjuk újhagyma zölddel. Vörösbort kínálhatunk mellé.

    Tipp:

    Olaszos ízhatású, nagyon finom, tésztás étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá