Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát, a fokhagymát felaprítjuk, az újhagymát felkarikázzuk, a zöldjét félretesszük. A paprikát és a gombát felszeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk.
Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, majd a gombát, végül a paradicsomot, s az olívabogyókat. Fűszerezzük. Locsoljunk rá ketchupot és chiliszószt.
Közben a tésztához a vizet felforraljuk, sózzuk, beletesszük a tésztát.
A kolbászt felkarikázzuk, a gombapörkölthöz adjuk.
Amikor minden megfőtt, tálalunk. A tányérra szedünk a tésztából, s rátesszük a gombapörköltet. Megszórjuk újhagyma zölddel. Vörösbort kínálhatunk mellé.
Olaszos ízhatású, nagyon finom, tésztás étel.