Daragaluska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 52 g búzadara
Elkészítése:
A tojást nem szabad habosra verni, csak keverni akár villával, akár habverővel elkeverni. Hozzáadjuk a búzadarát. Nem szabad sózni, mert kemény lesz. Összekeverjük a búzadarát a tojással. Tehetünk bele petrezselyemzöldet is, ha szeretjük.
Berakjuk a hűtőbe fél órára, hogy megszívják magukat a daraszemek.
Ezalatt odateszünk főni egy edényben a vizet. Teszünk bele sót. Mikor felforrt a víz, 2 evőkanál segítségével galuskákat formálunk a tojásos masszából.
Addig főzzük, amíg a felszínre fel nem úsznak. Utána még 5 percig főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »