Daragaluska recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 52 g búzadara
Elkészítése:
A tojást nem szabad habosra verni, csak keverni akár villával, akár habverővel elkeverni. Hozzáadjuk a búzadarát. Nem szabad sózni, mert kemény lesz. Összekeverjük a búzadarát a tojással. Tehetünk bele petrezselyemzöldet is, ha szeretjük.
Berakjuk a hűtőbe fél órára, hogy megszívják magukat a daraszemek.
Ezalatt odateszünk főni egy edényben a vizet. Teszünk bele sót. Mikor felforrt a víz, 2 evőkanál segítségével galuskákat formálunk a tojásos masszából.
Addig főzzük, amíg a felszínre fel nem úsznak. Utána még 5 percig főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










