Zöldséges csirkehúsos alagút recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 közepes db brokkoli
- 30 dkg zöldborsó
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 szelet bacon
- 10 dkg sajt
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 4 ek napraforgó olaj
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Húst felcsíkozzuk, olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Brokkolit rózsáira szedjük, és a zöldborsóval együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, reszelt sajtot, megsült húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.
Őzgerinc formát kibéleljük a bacon szalonnával, beletesszük a zöldséges húst, ráhajtjuk a lelógó szalonnát, és készre sütjük.
Miután megsült és kihűlt, tálcára borítjuk, és felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










