Zöldséges csirkehúsos alagút recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 közepes db brokkoli
- 30 dkg zöldborsó
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 szelet bacon
- 10 dkg sajt
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 4 ek napraforgó olaj
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Húst felcsíkozzuk, olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Brokkolit rózsáira szedjük, és a zöldborsóval együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, reszelt sajtot, megsült húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.
Őzgerinc formát kibéleljük a bacon szalonnával, beletesszük a zöldséges húst, ráhajtjuk a lelógó szalonnát, és készre sütjük.
Miután megsült és kihűlt, tálcára borítjuk, és felszeleteljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.