Zöldséges csirkehúsos alagút recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 közepes db brokkoli
- 30 dkg zöldborsó
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 szelet bacon
- 10 dkg sajt
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 4 ek napraforgó olaj
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Húst felcsíkozzuk, olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Brokkolit rózsáira szedjük, és a zöldborsóval együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, reszelt sajtot, megsült húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.
Őzgerinc formát kibéleljük a bacon szalonnával, beletesszük a zöldséges húst, ráhajtjuk a lelógó szalonnát, és készre sütjük.
Miután megsült és kihűlt, tálcára borítjuk, és felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










