Zöldségágyon sült grillfűszeres csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 paradicsom
- 3 répa
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 újhagyma
- 1-2 krumpli
- kedvenc grillfűszerünk
- só
- zsír vagy étolaj
Elkészítése:
Egy tepsiben étolajjal keverjük össze a grillfűszert, majd a megsózott (ha sós a fűszer is, arra ügyeljünk, nehogy túlsózzuk!) combokat beletesszük, mindenhol érje alaposan a fűszeres olaj!
Szórjuk rá a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, újhagymát, paradicsomot és az egész vagy félbevágott répákat, illetve a beirdalt krumplit (nem hámoztam meg, csak alaposan megmostam).
Sózzuk meg kissé a zöldségeket is, majd fólia alatt, 200 fokra előmelegített sütőben süssük készre.
Természetesen, amikor a hús megpuhult, a fólia nélkül süssük addig, amíg szépen megpirul.
Krumplit és brokkolit főztem köretnek, melyet a sült zöldségekkel összekeverve tálaltam.
Tipp:
Nagyon szerettem volna grillezni, de sajnos a rossz idő nem engedte…kicsit kárpótolt az elkészült étel. Jó étvágyat nektek is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »