Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tepsiben étolajjal keverjük össze a grillfűszert, majd a megsózott (ha sós a fűszer is, arra ügyeljünk, nehogy túlsózzuk!) combokat beletesszük, mindenhol érje alaposan a fűszeres olaj!
Szórjuk rá a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, újhagymát, paradicsomot és az egész vagy félbevágott répákat, illetve a beirdalt krumplit (nem hámoztam meg, csak alaposan megmostam).
Sózzuk meg kissé a zöldségeket is, majd fólia alatt, 200 fokra előmelegített sütőben süssük készre.
Természetesen, amikor a hús megpuhult, a fólia nélkül süssük addig, amíg szépen megpirul.
Krumplit és brokkolit főztem köretnek, melyet a sült zöldségekkel összekeverve tálaltam.
Nagyon szerettem volna grillezni, de sajnos a rossz idő nem engedte…kicsit kárpótolt az elkészült étel. Jó étvágyat nektek is!