Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöld füvekkel párolt jérce recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 szép jérce
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • csipetnyi kakukkfű
    • 1 babérlevél
    • néhány szem borókabogyó
    • 1 dl tejföl
    • citromlé

    Elkészítés:
    A jércét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük, és az olajban pirított, reszelt hagymán megforgatjuk. Beletesszük valamennyi fűszert, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A csirkét deszkán fölszeleteljük, és a levébe egy kevés citromlével ízesített tejfölt keverünk. A csirkedarabokat a mártásba visszatesszük, és jól átmelegítve, de nem forralva, rizzsel körítve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá