Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vörösboros kacsamell recept

Vörösboros kacsamell
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kacsamell filé
    • 1 dl vörösbor
    • só,bors,fokhagyma
    • 2-3 zsályalevél
    • 1 szál rozmaring
    • 1 dl olaj
    • 1,5 kg újburgonya
    • 1 nagy pohár tejföl
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • bors

    Elkészítése:
    A kacsamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és az olajban kérget sütünk neki. Felöntjük a borral, beletesszük a zsályát, rozmaringot és a fokhagymát. Fedő alatt puhára pároljuk a húst(kb.20 perc). A burgonyát megkaparjuk, sós vízben puhára főzzük. Az apróra vágott petrezselyemzöldet egy kanál olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a tejfölt és jól összeforraljuk. Összeforgatjuk a megfőtt burgonyával.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá