Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsis narancsos kacsacomb recept

Tepsis narancsos kacsacomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8 közepes kacsacomb
    • 1 ek só
    • 1 ek bors
    • 1 ek kakukkfű
    • 1 közepes fej fokhagyma
    • 1 nagy fej lilahagyma
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 2 közepes narancs
    • 5 ek (dió)olaj

    Elkészítése:

    Tisztítás, majd mosás után töröljük a combokat jó szárazra. Irdaljuk be (vagdossuk be) a bőrét és sóval dörzsöljük jól be.

    Egy tepsi aljára szeleteljük fel a mosott narancsokat. A bevagdosott részekbe egy-egy darab fokhagymát dugjunk bele.

    A borsot a kakukkfűvel összekeverjük, majd a combokat beszórjuk, majd rápakoljuk a narancsra és evés (dió)olajjal megöntözzük.

    Alufóliával lefedjük és 170 fokon 1 óra 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ropogósra pirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá