Tejszínes-sajtos csirkemell recept
Hozzávalók 2 személyre:
- 1 csirkemell, szeletekre vágva
- 20-30 dkg sajt, reszelve
- 2 dl tejszín
- kevés vaj
- tojás
- liszt
- só, bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A csirkemellet szeleteltem, fűszereztem és bedörzsöltem fokhagymával és bepaníroztam liszt-tojás-reszelt sajt trióba.
Vajjal kikent sütőtálba fektettem a panírozott szeleteket, ráöntöttem a tejszínt és forró (250 fokos) sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütöttem.
Legközelebb a husi alá rakok vékony vajrépa szeleteket is, akkor igazi egytálétel lesz belőle.
Némi poréhagyma sem árthat neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

