Tejszínes-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók 2 személyre:
- 1 csirkemell, szeletekre vágva
- 20-30 dkg sajt, reszelve
- 2 dl tejszín
- kevés vaj
- tojás
- liszt
- só, bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A csirkemellet szeleteltem, fűszereztem és bedörzsöltem fokhagymával és bepaníroztam liszt-tojás-reszelt sajt trióba.
Vajjal kikent sütőtálba fektettem a panírozott szeleteket, ráöntöttem a tejszínt és forró (250 fokos) sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütöttem.
Legközelebb a husi alá rakok vékony vajrépa szeleteket is, akkor igazi egytálétel lesz belőle.
Némi poréhagyma sem árthat neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »