Tejszínes-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók 2 személyre:
- 1 csirkemell, szeletekre vágva
- 20-30 dkg sajt, reszelve
- 2 dl tejszín
- kevés vaj
- tojás
- liszt
- só, bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A csirkemellet szeleteltem, fűszereztem és bedörzsöltem fokhagymával és bepaníroztam liszt-tojás-reszelt sajt trióba.
Vajjal kikent sütőtálba fektettem a panírozott szeleteket, ráöntöttem a tejszínt és forró (250 fokos) sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütöttem.
Legközelebb a husi alá rakok vékony vajrépa szeleteket is, akkor igazi egytálétel lesz belőle.
Némi poréhagyma sem árthat neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »