Tejszínes kacsaszárnytő recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 db kacsaszárnytő
- 2 ek kacsazsír
- 1 db vöröshagyma
- 1 db paprika
- 1 dl rozé bor
- 1 ek vargánya gombapor
- 1 kávéskanál zsálya
- 1 kávéskanál oregáno
- 3 dl tejszín 30%-os
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A vöröshagymát és paprikát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem.
Rádobom a megtisztított szárnytöveket, sózom, borsozom, megszórom zsályával, oregánóval, gombaporral, aláöntöm a bort és a hús puhulásáig fedő alatt párolom. A közben elfőtt levet kevés vízzel pótolom.
Ha a hús megpuhult, beleöntöm a tejszínt, megforralom és tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »