Tejszínes kacsaszárnytő

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 8 db kacsaszárnytő
  • 2 ek kacsazsír
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 1 dl rozé bor
  • 1 ek vargánya gombapor
  • 1 kávéskanál zsálya
  • 1 kávéskanál oregáno
  • 3 dl tejszín 30%-os
  • frissen őrölt bors

Elkészítése:

A vöröshagymát és paprikát kockára vágom és a zsíron megdinsztelem.

Rádobom a megtisztított szárnytöveket, sózom, borsozom, megszórom zsályával, oregánóval, gombaporral, aláöntöm a bort és a hús puhulásáig fedő alatt párolom. A közben elfőtt levet kevés vízzel pótolom.

Ha a hús megpuhult, beleöntöm a tejszínt, megforralom és tálalom.