Tejszínes csirkecomb recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- só
- őrölt bors
- ízlés szerint szárnyas fűszerkeverék
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál liszt
- 1 teáskanál pirospaprika
- 25 dkg szeletelt bacon
- 5 dl főzőtejszín
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A combokat megtűzdeljük fokhagymával , majd gazdagon megszórjuk sóval, borssal és a fűszerkeverékkel.
A lisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe beleforgatjuk a csirkehúst, majd baconnel körbetekerjük.
Egy tepsibe vagy jénaiba sorakoztatjuk a húsokat, felöntjük a tejszínnel és alufóliával befedjük.
180 fokon kb 30 perc sütés után fóliát levéve pirosra sütjük, majd még melegen sajttal szórjuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.