Tejszínes csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- só
- őrölt bors
- ízlés szerint szárnyas fűszerkeverék
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál liszt
- 1 teáskanál pirospaprika
- 25 dkg szeletelt bacon
- 5 dl főzőtejszín
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A combokat megtűzdeljük fokhagymával , majd gazdagon megszórjuk sóval, borssal és a fűszerkeverékkel.
A lisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe beleforgatjuk a csirkehúst, majd baconnel körbetekerjük.
Egy tepsibe vagy jénaiba sorakoztatjuk a húsokat, felöntjük a tejszínnel és alufóliával befedjük.
180 fokon kb 30 perc sütés után fóliát levéve pirosra sütjük, majd még melegen sajttal szórjuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »