Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalonnás pulykamáj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg. pulykamáj
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 csomó zöldhagyma
    • 5 cl. konyak
    • 1 dl. vörösbor
    • 2 dl.tejföl
    • só, bors

    Elkészítése: A vékony nagy szeletekre vágott szalonna felével kibélelünk, egy mély tűzálló tálat. Rákarikázzuk a felaprított zöldhagyma felét, majd a felszeletelt máj felét. Sózzuk,borsozzuk majd ismét hagyma és a maradék máj.Leöntjük a tejföl, konyak, és bor keverékével. Rátesszük a maradék szalonnát, és lefedve 30 percig pároljuk. A fedőt levéve a rajta levő szalonnát ropogósra pirítjuk. Burgonya pürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá