Sütőtökös – céklás libacomb recept

Hozzávalók:
- 2 hízott libacomb
- 2 közepes cékla
- 1 közepes sütőtök
- só
Elkészítése:
A jól megtisztított libacombot alaposan besózzuk, majd lehetőleg egy éjszakára a hűtőbe rakjuk.
A sütőtököt és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk (esetleg a céklát előfőzhetjük, mert kicsit hamarabb puhul a tök, mint a cékla).
A libacombokat bőrével lefelé fordítva 200 C°-os sütőben fólia alatt kb 1 óráig sütjük. Mielőtt megfordítanánk aláhalmozzuk a sütőtök és céklakockákat, majd addig folytatjuk a sütést, amíg a libacomb szép piros és ropogós bőrű lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »