Sütőtökös – céklás libacomb recept

Hozzávalók:
- 2 hízott libacomb
- 2 közepes cékla
- 1 közepes sütőtök
- só
Elkészítése:
A jól megtisztított libacombot alaposan besózzuk, majd lehetőleg egy éjszakára a hűtőbe rakjuk.
A sütőtököt és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk (esetleg a céklát előfőzhetjük, mert kicsit hamarabb puhul a tök, mint a cékla).
A libacombokat bőrével lefelé fordítva 200 C°-os sütőben fólia alatt kb 1 óráig sütjük. Mielőtt megfordítanánk aláhalmozzuk a sütőtök és céklakockákat, majd addig folytatjuk a sütést, amíg a libacomb szép piros és ropogós bőrű lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »