Sült csirkemáj puliszkával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg (mirelit) csirkemáj
- 1 evőkanál zsír
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2 dl kukoricadara
- 6 dl víz
Elkészítése:
A kiolvadt csirkemájat papírtörlővel szárazra töröljük, majd a forró zsírban közepes lángon sütjük, közben sózzuk és borsozzuk.
A kukoricadarát megfőzzük a vízben állandóan kevergetve és közben sózzuk. Ha szükséges még adunk hozzá vizet.
Tálaláskor a puliszka tetejére rakjuk a sült májat és zsírral meglocsoljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »