Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült csirkecombok sajtos rizi-bizi golyóval recept

Sült csirkecombok sajtos rizi-bizi golyóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkecomb (alsó-felső)
    • szárnyas fűszersó
    • 2 ek étolaj

    Köret:

    • 50 dkg főtt rizs
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg aprított sajt
    • 20 dkg zöldborsó megfőzve
    • 1 mk fehér bors
    • 3 ek liszt

    Sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A combokat alaposan megmossuk és a forgónál ketté vágjuk. A fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük, tálba helyezzük, 2 ek olajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk. Hagyjuk pihenni hűtőben 1 órán át, majd sütőzacskóba helyezzük, beleöntjük a visszamaradt levet is. A zacskó száját összekötjük, tepsibe helyezzük, majd néhány helyen tűvel a zacskót megböködjük.

    200 fokos sütőben 1 órán át sütjük. Majd vágjuk fel a zacskót és kissé pirítsuk meg.

    A köret készítés:

    A hozzávalókat összekeverjük, kisebb gombócokat formázunk, majd egyenként lisztbe forgatjuk. Forró olajban aranysárgára sütjük.

    Köretként vagy önálló ételként is fogyaszthatjuk

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá