Sült csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 csirke alsócomb
- 4 csirke felsőcomb
- csirke fűszersó
- olaj
- 2 tasak gyors rizs (összesen 250 g)
- só
- víz
- salátalevél
- paprika
- paradicsom
Elkészítése:
A combokat olajozott tepsibe helyezzük, majd fűszersóval beszórjuk. Előmelegített sütőben, letakarva 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ezután omlósra sütjük.
A rizst forró vízbe tesszük és pici sóval ízesítjük, majd puhára főzzük.
A kész csirkét salátalevelekre helyezzük, a rizst pedig tálaláskor paradicsommal és paprikával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »