Sült csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 4 csirke alsócomb
- 4 csirke felsőcomb
- csirke fűszersó
- olaj
- 2 tasak gyors rizs (összesen 250 g)
- só
- víz
- salátalevél
- paprika
- paradicsom
Elkészítése:
A combokat olajozott tepsibe helyezzük, majd fűszersóval beszórjuk. Előmelegített sütőben, letakarva 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és ezután omlósra sütjük.
A rizst forró vízbe tesszük és pici sóval ízesítjük, majd puhára főzzük.
A kész csirkét salátalevelekre helyezzük, a rizst pedig tálaláskor paradicsommal és paprikával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »










