Sonkás-sajtos csirkemell recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 8 szelet csirkemell sonka
- 20 dkg reszelt füstölt sajt
- 1,5 kg burgonya
- lilahagyma
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, picit kiklopfoljuk, majd tepsibe helyezzük.
A húsokra egy-egy szelet sonkát helyezünk, majd a reszelt sajttal megszórjuk és forró sütőben addig sütjük, ameddig a sajt szép aranybarna nem lesz.
Ameddig a hús sül, a burgonyát meghámozzuk és forró olajban kisütjük.
A megsült húst és a burgonyát tálaláskor friss salátaágyra helyezzük és lilahagymával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »