Sajtos csirkemell baconben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt sajt reszelve
- 20 dkg trappista sajt reszelve
- 1 egész csirkemell filézve
- só, bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 20 dkg szeletelt bacon
- 150 g tejföl
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe, majd a felvert tojásba forgatjuk, ezután a kétféle sajt keverékbe.
Egy jénai edényt kibélelünk a szeletelt baconnel úgy, hogy a másik fele kilógjon. Beletesszük a panírozott húst és addig rétegezzük, amíg van belőle.
A végén rákenjük a tejfölt és ráhajtjuk a lelógó bacont. Alufóliával letakarjuk és 160 fokos sütőben kb 35 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Hidegen és melegen is isteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »