Sajtos csirkemell baconben recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg füstölt sajt reszelve
- 20 dkg trappista sajt reszelve
- 1 egész csirkemell filézve
- só, bors
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- 20 dkg szeletelt bacon
- 150 g tejföl
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe, majd a felvert tojásba forgatjuk, ezután a kétféle sajt keverékbe.
Egy jénai edényt kibélelünk a szeletelt baconnel úgy, hogy a másik fele kilógjon. Beletesszük a panírozott húst és addig rétegezzük, amíg van belőle.
A végén rákenjük a tejfölt és ráhajtjuk a lelógó bacont. Alufóliával letakarjuk és 160 fokos sütőben kb 35 percig sütjük, majd levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Hidegen és melegen is isteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »