Sajtos-bundás csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell
- 30 dkg sajt
- kevés zsiradék (zsír)
- só, bors, delikát,
- szárnyas fűszersó keverék
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - annyi liszt, hogy sűrű, de folyós masszát kapjunk
Elkészítése:
A csirkemellet feldarabolom. A tojást felverem, és hozzáadom a lisztet. Ezekből készítek egy sima masszát. Ha ezzel megvagyok, akkor elkezdem belemártogatni a húst villával, és szépen lefektetem a kizsírozott tepsibe.
Ha kész egy sor akkor megszórom a fűszerekkel, majd a reszelt sajttal, azután megismétlem a maradék hússal és kezdem rárakni a következő sort.
Mikor ezzel megvagyok akkor a tepsit lefedem alufóliával, betolom a forró sütőbe és csak akkor veszem le mikor majdnem jó és ekkor hagyom kicsit pirulni. Ha megsült szépen lehet szeletelni (én kockákra szoktam vágni). Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









