Rántott csirkecomb sajtos bundában recept
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 10 dkg füstölt sajt
- 2 friss
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek finomliszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- ízlés szerint só
- olaj
Elkészítése:
Lehúzom a combok bőrét, leszedem a felesleges zsiradékot, félbevágom, besózom és 15 percet pihentetem.
Közben előkészítem a panírozáshoz szükséges dolgokat.
Hagyományos módon: liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozom a húsokat, azzal a különbséggel, hogy a tojásba belereszelem a füstölt sajtot.
A panírozott húsokat forró olajban kisütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









