Rántott csirkecomb sajtos bundában recept

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 10 dkg füstölt sajt
- 2 friss
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek finomliszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- ízlés szerint só
- olaj
Elkészítése:
Lehúzom a combok bőrét, leszedem a felesleges zsiradékot, félbevágom, besózom és 15 percet pihentetem.
Közben előkészítem a panírozáshoz szükséges dolgokat.
Hagyományos módon: liszt-tojás-zsemlemorzsa sorrendben panírozom a húsokat, azzal a különbséggel, hogy a tojásba belereszelem a füstölt sajtot.
A panírozott húsokat forró olajban kisütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »