Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell recept

Póréhagymás tejszínes-mustáros csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • kb 1 kg csirkemell filé
    • 1 szál póréhagyma
    • 500 ml főzőtejszín
    • 4-5 ek mustár
    • petrezselyemzöld
    • őrölt bors
    • étolaj

    Elkészítése:

    A karikára vágott póréhagymát kevés olajon megdinszteljük.

    A csirkemellet nagyobb szeletekre felvágjuk, besózzuk és a megdinsztelt póréhagymához adjuk. Kevergetve addig főzzük, míg a saját levét elfövi, utána a hús mindkét oldalát kicsit megpirítjuk.

    A tejszínbe belekeverjük a mustárt, a sót és az őrölt borst, majd ráöntjük a csirkemellre és végül megszórjuk az apróra felvágott petrezselyemzölddel. Még pár percig főzzük és már kész is van.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá