Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg krémsajt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 5 ek olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.
A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »