Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell recept

Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemellfilé
    • 20 dkg krémsajt
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • bors
    • 5 ek olaj
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 15 dkg sajt

    Elkészítése:

    A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

    A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.

    A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.

    Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá