Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg krémsajt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 5 ek olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.
A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.