Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell recept
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg krémsajt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 5 ek olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.
A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »










