Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell recept

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg krémsajt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
- 5 ek olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.
A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »