Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Petrezselymes-krémes göngyölt csirkemell

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • bors
  • 5 ek olaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg sajt

Elkészítése:

A csirkemellet felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

A krémsajtot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és a zúzott fokhagymával.

A krémsajtos tölteléket rákenjük a csirkemell szeletekre, majd feltekerejük azokat, így roládot formázva belőlük.

Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon kb 40 percig sütjük. A teljesen készre sülés előtt kb 10 perccel megszórjuk reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe.