Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Paprikás csirke recept

Paprikás csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg egész csirkecomb
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kávéskanál fűszerpaprika
    • só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint
    • 150 g tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • 25 dkg fodros metélt

    Elkészítése:

    A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, rátesszük a fűszerpaprikát és a ketté vágott combokat, sót, borsot, gulyáskrémet adunk hozzá ízlés szerint.

    Annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje, majd takarékon főzzük.

    Közben forró, sós vízben kifőzzük a tésztát, majd leöblítjük és lecsepegtetjük.

    Amikor a combok megfőttek, akkor a tejfölből és lisztből habarás készítünk, a csirke levéből adunk hozzá és hozzáadjuk a megfőtt combokhoz és beforraljuk.

    Tálaláskor a tésztára szedjük és petrezselyemzölddel megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá