Paprikás csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg egész csirkecomb
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint
- 150 g tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 25 dkg fodros metélt
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, rátesszük a fűszerpaprikát és a ketté vágott combokat, sót, borsot, gulyáskrémet adunk hozzá ízlés szerint.
Annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje, majd takarékon főzzük.
Közben forró, sós vízben kifőzzük a tésztát, majd leöblítjük és lecsepegtetjük.
Amikor a combok megfőttek, akkor a tejfölből és lisztből habarás készítünk, a csirke levéből adunk hozzá és hozzáadjuk a megfőtt combokhoz és beforraljuk.
Tálaláskor a tésztára szedjük és petrezselyemzölddel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »