Paprikás csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg egész csirkecomb
- 3 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só, őrölt bors, gulyáskrém ízlés szerint
- 150 g tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 25 dkg fodros metélt
Elkészítése:
A finomra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, rátesszük a fűszerpaprikát és a ketté vágott combokat, sót, borsot, gulyáskrémet adunk hozzá ízlés szerint.
Annyi vízzel öntjük fel, hogy jól ellepje, majd takarékon főzzük.
Közben forró, sós vízben kifőzzük a tésztát, majd leöblítjük és lecsepegtetjük.
Amikor a combok megfőttek, akkor a tejfölből és lisztből habarás készítünk, a csirke levéből adunk hozzá és hozzáadjuk a megfőtt combokhoz és beforraljuk.
Tálaláskor a tésztára szedjük és petrezselyemzölddel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »