Pácolt csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 csirkecomb
- őrölt fekete bors
- só
- pirospaprika
- 5 gerezd fokhagyma
- majoránna
- fekete és fehér szezámmag
- 4-5 evőkanál étolaj
Elkészítése:
A húsokat megtűzdeljük cikkekre vágott fokhagymával, majd mindkét oldalukat sóval és borssal szórjuk, meghintjük paprikával, majoránnával, szezámmagokkal és a megmaradt fokhagymát zúzva rászórjuk.
A húsokat egy edénybe pakoljuk és az étolajjal meglocsoljuk. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük, majd másnap olaj hozzáadása nélkül sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »