Mustáros csirkemell rántva recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 evőkanál mustár
Panírozáshoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 6 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
A hús beforgatásához sütés előtt:
- 3 evőkanál liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral.
A felvert tojásokat a tejjel, a liszttel és a zsemlemorzsával kikeverjük.
A 3 evőkanál lisztet egy tányérba tesszük és sózzuk, borsozzuk. A húsokat először ebbe mártjuk, majd a panírba.
Forró étolajban kisütjük a húsokat, papírtörlőre szedjük és leitatjuk a felesleges olajat.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk (nálunk most burgoya készült mellé).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Nosztalgikus házias ételek – Ahogy a nagyi készíti
A házias ételek mindig visszarepítenek a gyerekkorba, amikor a nagyi konyhá
Tovább olvasom »
Gyors és finom fogások a rohanó hétköznapokra
A hétköznapokban gyakran nincs idő órákig főzni, de ez nem jelenti azt, hog
Tovább olvasom »
Krémes, laktató, isteni! – 10 főzelék, amiért még a húsimádók is sorba állnak
A főzelékek igazi konyhai klasszikusok: krémesek, laktatóak, és tökéletesen
Tovább olvasom »
A legjobb levesek egy helyen – válogatás a kedvenceinkből
Egy jó leves bármelyik évszakban megállja a helyét, legyen az egy könnyed z
Tovább olvasom »
Sertéshúsból valami ütőset? 12 recept, amivel nem lőhetsz mellé!
A sertéshús sokoldalúan felhasználható alapanyag, amelyből laktató, szaftos
Tovább olvasom »
Sós sütik minden alkalomra: 10 kipróbált recept
A sós sütemények tökéletes választások egy baráti összejövetelre, egy tarta
Tovább olvasom »