Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros csirkemell rántva recept

Mustáros csirkemell rántva
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell filé
    • 1 evőkanál mustár

    Panírozáshoz:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1,5 dl tej
    • 6 evőkanál liszt
    • 1 evőkanál zsemlemorzsa

    A hús beforgatásához sütés előtt:

    • 3 evőkanál liszt
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint

    A sütéshez:

    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral.

    A felvert tojásokat a tejjel, a liszttel és a zsemlemorzsával kikeverjük.

    A 3 evőkanál lisztet egy tányérba tesszük és sózzuk, borsozzuk. A húsokat először ebbe mártjuk, majd a panírba.

    Forró étolajban kisütjük a húsokat, papírtörlőre szedjük és leitatjuk a felesleges olajat.

    Tetszés szerinti körettel tálaljuk (nálunk most burgoya készült mellé).

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá