Mustáros csirkemell rántva recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 1 evőkanál mustár
Panírozáshoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl tej
- 6 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsemlemorzsa
A hús beforgatásához sütés előtt:
- 3 evőkanál liszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral.
A felvert tojásokat a tejjel, a liszttel és a zsemlemorzsával kikeverjük.
A 3 evőkanál lisztet egy tányérba tesszük és sózzuk, borsozzuk. A húsokat először ebbe mártjuk, majd a panírba.
Forró étolajban kisütjük a húsokat, papírtörlőre szedjük és leitatjuk a felesleges olajat.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk (nálunk most burgoya készült mellé).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »