Mura menti csirkemell recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 200 g tejföl
- 2 evőkanál finomliszt + a forgatáshoz
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk és ha szükséges kicsit kiklopfoljuk.
A tésztához a tejfölt, a lisztet, a tojást, a zúzott fokhagymát valamint a sót és a borsot összekeverjük.
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd pedig a tejfölös masszába mártjuk és bő, forró olajban kisütjük.
Tipp:
Köretként rizst, burgonyapürét, párolt zöldséget, salátát kínálhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »