Mézes-mustáros csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
Fűszerek ízlés szerint:
- só, bors, kakukkfű, tárkony, pirospaprika
Továbbá:
- étolaj/zsír
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek méz
- 1 ek mustár
Elkészítése:
A mázhoz összekeverünk kb. 2 ek. mézet, 1 ek. mustárt és az összezúzott vagy aprított fokhagymát.
A combokat ízlés szerint fűszerezzük, beletesszük étolajjal vagy zsírral kikent tepsibe.
A hagymát felszeletelve a húsra szórjuk, alufóliával befedjük, majd 200 fokon kb. 1 óra alatt megsütjük.
Amikor már majdnem kész, a fóliát levesszük, és miután kapott egy kis ropogós réteget, rákenjük a mézes-mustáros-fokhagymás mázat, és tovább sütjük úgy 10 percig.
Krumplipürével, barackkompóttal csodás ebédet kínálhatunk vendégeinknek.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »