Medvehagymás csirkemellrolád recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell filé
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor medvehagyma
- 4 ek tejföl
- 15 dkg sajt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 csapott ek finomliszt
- 10 szelet bacon
- 2 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A csirkemellfélt felkockázzuk és megszórjuk sóval.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, liszttel, apróra vágott medvehagymával, ízlés szerint fűszerezzük, majd beleforgatjuk a húst és a reszelt sajtot.
Egy őzgerincformát kibéleljük a baconszalonnel úgy, hogy a két oldalt túllógjon. Belekanalazzuk a tejfölös csirkét és ráhajtjuk a túllógó szalonnát.
Előmelegített sütőben készre sütjük (180 fokon kb 40-45 perc alatt), majd kiborítjuk a sütőformából.
Pár percig hűlni hagyjuk, majd szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »