Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majorannás dinsztelt tyúk recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 tyúk nemes részei (csirkéből is lehet, de a legjobb a tyúk)
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 1 csokor petrezselyem
    • só, majoránna
    • kevés zsiradék (baromfizsír vagy olaj)

    Elkészítése:
    A zsiradékra rátesszük a húst, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk, beletesszük az egészben hagyott, héjas vöröshagymát és a petrzselymet. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Akkor kiszedjük a hagymát és a petrezselymet és a forrásban lévő ételt, bőven megszórjuk majoránnával. (Ha csirkéből készítjük, kevesebb majoránna kell bele.)
    Párolt rizzsel és ecetes szilvával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá