Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kuszkusz csirkehússal recept

Kuszkusz csirkehússal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 120 g kuszkusz
    • 300 g cukorborsó
    • 2 ek vaj
    • 250 ml víz
    • őrölt bors
    • 1 tk kurkuma
    • 1 tk ételízesítő
    • petrezselyemzöld
    • 300 g csirkemell
    • őrölt bors
    • fokhagymapor
    • olaj

    Elkészítése:

    A cukorborsót a vajon megpároljuk, megízesítjük sóval, őrölt borssal, kurkumával, ételízesítővel és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Felöntjük a vízzel és felforraljuk. Amikor a víz felforr hozzáadjuk a kuszkuszt és levesszük a tűzről.Letakarjuk és hagyjuk, hogy a kuszkusz megszívja magát.

    A csirkehúst csíkokra vágjuk megsózzuk, meghintjük őrölt borssal és a fokhagymaporral és forró olajban kisütjük. Melegen tálaljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá