Kuszkusz csirkehússal

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 120 g kuszkusz
  • 300 g cukorborsó
  • 2 ek vaj
  • 250 ml víz
  • őrölt bors
  • 1 tk kurkuma
  • 1 tk ételízesítő
  • petrezselyemzöld
  • 300 g csirkemell
  • őrölt bors
  • fokhagymapor
  • olaj

Elkészítése:

A cukorborsót a vajon megpároljuk, megízesítjük sóval, őrölt borssal, kurkumával, ételízesítővel és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Felöntjük a vízzel és felforraljuk. Amikor a víz felforr hozzáadjuk a kuszkuszt és levesszük a tűzről.Letakarjuk és hagyjuk, hogy a kuszkusz megszívja magát.

A csirkehúst csíkokra vágjuk megsózzuk, meghintjük őrölt borssal és a fokhagymaporral és forró olajban kisütjük. Melegen tálaljuk.