Koreai chilis csirke recept

Hozzávalók:
A marinádhoz:
- 2 evőkanál chilipaszta (Gochujang)
- 1 evőkanál chilipehely
- 1 evőkanál szójaszósz
- 1 evőkanál osztrigaszósz
- 4 evőkanál rizs főzőbor (Mirin)
- 2 evőkanál kukoricaszirup vagy méz
- 1 evőkanál fokhagyma granulátum
- 1 evőkanál (olíva)olaj
Továbbá:
- 600 g csirkecomb filé
- só, bors
Elkészítése:
A marinád hozzávalóit összekeverjük.
A csirkecombokat feldaraboljuk, majd sózzuk, borsozzuk, a marinádba forgatjuk és hűtőbe tesszük minimum fél órára de inkább 1,5-2 órára.
200 fokra előmelegített sütőben készre sütjük kb 13-15 perc alatt (légkeveréssel).
Díszítés gyanánt tálalhatjuk szezámmaggal és újhagyma zöldjével.
Köretként én általában kukoricás rizst készítek hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »