Kókuszbundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé szeletelve
- 10 dkg GM zsemlemorzsa
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg vaj, vagy margarin
- só, bors
- kevés olaj
Elkészítése:
A szeletekre vágott csirkemell filét sóval, borssal megszórjuk, a vajat megolvasztjuk.
Megmártjuk a szeleteket az olvadt vajban, majd a GM zsemlemorzsával elkevert kókuszreszelékben.
Egy tepsiben a sütőpapírt vékonyan megkenjük olajjal, erre fektetjük a hússzeleteket.
15 percen át sütjük 180 fokon, majd csipesz segítségével megfordítjuk a hússzeleteket és további 5-10 percig sütjük.
Tálaláskor egy kevés kókuszreszelékkel megszórjuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »