Kókuszbundás csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé szeletelve
- 10 dkg GM zsemlemorzsa
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg vaj, vagy margarin
- só, bors
- kevés olaj
Elkészítése:
A szeletekre vágott csirkemell filét sóval, borssal megszórjuk, a vajat megolvasztjuk.
Megmártjuk a szeleteket az olvadt vajban, majd a GM zsemlemorzsával elkevert kókuszreszelékben.
Egy tepsiben a sütőpapírt vékonyan megkenjük olajjal, erre fektetjük a hússzeleteket.
15 percen át sütjük 180 fokon, majd csipesz segítségével megfordítjuk a hússzeleteket és további 5-10 percig sütjük.
Tálaláskor egy kevés kókuszreszelékkel megszórjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »