Kókuszbundás csirkemell recept
Hozzávalók:
- 2 egész csirkemellfilé szeletelve
- 10 dkg GM zsemlemorzsa
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg vaj, vagy margarin
- só, bors
- kevés olaj
Elkészítése:
A szeletekre vágott csirkemell filét sóval, borssal megszórjuk, a vajat megolvasztjuk.
Megmártjuk a szeleteket az olvadt vajban, majd a GM zsemlemorzsával elkevert kókuszreszelékben.
Egy tepsiben a sütőpapírt vékonyan megkenjük olajjal, erre fektetjük a hússzeleteket.
15 percen át sütjük 180 fokon, majd csipesz segítségével megfordítjuk a hússzeleteket és további 5-10 percig sütjük.
Tálaláskor egy kevés kókuszreszelékkel megszórjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










