Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros tejszínes pulykamell recept

Kapros tejszínes pulykamell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet pulykamell filé (készíthető pulyka felsőcombból is)
    • 1 kisebb vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • frissen őrölt bors
    • 200 g főzőtejszín
    • 1 ek liszt
    • 1 kk kapor (szárított, vagy friss)
    • kevés olaj

    Elkészítése:

    A pulykamellből szeleteket vágunk, majd simára klopfoljuk. Kevés olajon mindkét oldalát megsózva, megborsozva, megsütjük.

    A szeleteket kivesszük, és ugyanabban a serpenyőben a maradék olajon a lereszelt hagymát, és a szétnyomott fokhagymát megdinszteljük. Hozzáadjuk a liszttel csomómentesre kevert tejszínt, sózzuk, borsozzuk, és elkeverjük az aprított kaporral.

    A sült pulykamellet a kaporszósszal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá