Káposztával rakott sült csirkemell recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- filézett csirkemell
- 60 dkg burgonya
- 25 dkg savanyú káposzta
- 3 dl tejföl
- só, bors
- 2 fej vöröshagyma
- 8 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A csirkemellet fokhagymagerezdekkel megtűzdeljük, sóval, borssal bedörzsöljük.
Tepsibe fektetjük, kevés vizet aláöntve sütjük-pároljuk.
A meghámozott burgonyát és a hagymát karikára vágjuk. A hús mellé tesszük, és félig megsütjük.
Közben a savanyú káposztát megmossuk, fedő alatt megpároljuk.
A húst és a hagymás burgonyát a tepsiből kivesszük. A visszamaradt zsíradék felét leöntjük. A többit elkeverjük a tejföllel.
Rétegezzük: burgonya-hagyma-káposzta-csirkemell, és leöntjük a tejfölös szafttal, megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.