Káposztával rakott sült csirkemell recept

Hozzávalók:
- filézett csirkemell
- 60 dkg burgonya
- 25 dkg savanyú káposzta
- 3 dl tejföl
- só, bors
- 2 fej vöröshagyma
- 8 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A csirkemellet fokhagymagerezdekkel megtűzdeljük, sóval, borssal bedörzsöljük.
Tepsibe fektetjük, kevés vizet aláöntve sütjük-pároljuk.
A meghámozott burgonyát és a hagymát karikára vágjuk. A hús mellé tesszük, és félig megsütjük.
Közben a savanyú káposztát megmossuk, fedő alatt megpároljuk.
A húst és a hagymás burgonyát a tepsiből kivesszük. A visszamaradt zsíradék felét leöntjük. A többit elkeverjük a tejföllel.
Rétegezzük: burgonya-hagyma-káposzta-csirkemell, és leöntjük a tejfölös szafttal, megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »