Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kacsamáj másképpen recept

Kacsamáj másképpen
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 45 deka kacsamáj
    • 2 fej közepes vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 kisebb csokor petrezselyem
    • 1,5 deci tej az áztatáshoz
    • 2 kanál kacsazsír
    • szerecsendió
    • őrölt bors
    • majoránna

    Elkészítése:

     

    A májat a tejjel leöntöm és kb fél órát a tejben áztatom. A kacsazsírba a fokhagymát beleszelem, és gázon halványra megpirítom. A májat kiveszem a tejből lecsepegtetem és kis kockákra vagdalom. A fokhagymás zsírba beleteszem a májat és fehéredésig sütöm. Közben hozzáadom a karikára vágott vöröshagymát, és a fűszereket májas tejjel felöntöm. Fedővel letakarom amíg a hagyma üvegesre nem párolódik. Mikor már a tejet elfőtte, és a hagyma is megpárolódott apróra vágott petrezselyemmel megszórom. Rizzsel tálalom. Gyors finom étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá