Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött kacsanyak recept

Töltött kacsanyak
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1-2 kacsanyak bőr
    • 25dkg kenőmájas
    • 3db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • 5-6dkg zsemlemorzsa
    • 2 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • ételízesítő ízlés szerint

    Elkészítése:
    A kenőmájast, tojást,hagymát, fokhagymát és fűszereket simára keverjük. A főtt tojást összekockázzuk, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és a masszához keverjük. Beletesszük a zsemlemorzsát. Ha híg lenne akkor tehetünk még bele. A kész masszát beletöltjük a kacsa nyakbőrébe, mindkét végét hústűvel lezárjuk. Vastagon zsírozott tepsibe tesszük és 175 fokos sütőben elkezdjük sütni. Mikor már majdnem kész 220 fokon pirosra pirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá