Kacsasült recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 db kacsa
- só
- bors
- zsír
A mártáshoz:
- 1,5 evőkanál porcukor
- 1 evőkanál fehérbor
- 2 nagy narancs leve
- 1 dl víz
- 1 dl húsalaplé
- 1 tk étkezési keményítő
Elkészítése:
A narancsokat a héjától megtisztítottam,kis darabokra vágtam az egyiket,a másik levét kifacsartam. Egy kis lábasban a cukorral,borral feltettem főni,gyorsan megpuhult,ráhintettem a keményítőt,a kacsa pecsenyelével felengedtem.
A kacsát feldaraboltam,fűszereztem,kevés zsíron a kacsa zsírjában megsütöttem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.